NAŠ TIM
SVE ŠTO TREBATE NA JEDNOM MJESTU
O NAMA

Nakon godina rada u kupoprodaji nekretnina na području Zadarske županije i održavanja istih, odlučili smo otići korak dalje, te Vam pružiti jedinstvenu i stručnu uslugu održavanja nekretnina koja uključuje sve što bi Vam kao vlasniku nekretnine moglo zatrebati. Cilj nam je pružiti Vam sigurnost i održati vrijednost Vaše nekretnine kada ju ne koristite, te Vam osigurati ugodan i nesmetan odmor kada ju koristite. Pridajemo veliku važnost osobnom pristupu svakom klijentu i njegovoj dragocjenoj nekretnini. Odlikuju nas znanje, iskustvo, točnost i profesionalnost. Osim toga, govorimo engleski, njemački i francuski jezik. Vaše je da se opustite i uživate u svojoj nekretnini, a sve ostalo prepustite nama. Obratite nam se s povjerenjem!

loop_zadar_property_management_dalmacija_nekretnine_odrzavanje_vodenje
LJUBICA BOLIĆ, VLASNICA

Ljubica je iz Zadra gdje je i nakon završenog studija nastavila raditi. Iskustvo i poznanstva iz svih područja nekretnina stekla je kroz dugogodišnji rad kao savjetnik za luksuzne nekretnine u jednoj poznatoj međunarodnoj tvrtki, a potom i kao agent za nekretnine u jednoj od najboljih agencija za nekretnine u Zadru. Osim hrvatskog jezika, tečno govori engleski i njemački, a govori i francuski. Ljubica će se pobrinuti da dobijete pravu uslugu nakon što nas kontaktirate, kao i za administrativne usluge koje vam mogu zatrebati.

STIPE BOLIĆ, TEHNIČAR NA ODRŽAVANJU

Stipe je također iz Zadra, te je osoba koja nikad ne sjedi mirno i uvijek traži nešto za raditi ili naučiti. On je školovani elektoinstalater koji je vještine i znanja stjecao kroz dugogodišnje iskustvo kao zaposlenik u raznim tvrtkama za održavanje i još važnije, kroz brojne vlastite projekte izgradnje i renovacije objekata. Ako postoji problem na održavanju koji Stipe ne može riješiti, zna pravu osobu koja može, te će se pobrinuti da bude riješen kako treba.

LOOP-property-management-zadar-nekretnine-services-usluge – Stipe Bolić
NAŠI PARTNERI
NAŠI DRAGI PARTNERI

Vjerujemo da je povjerenje najvažniji temelj svakog čvrstog odnosa, stoga volimo imati osoban pristup prema našim klijentima, ali i prema našim partnerima. Svi naši partneri su lokalne tvrtke i obrti s motivacijom mladih tvrtki, te profesionalizmom i znanjem starijih tvrtki. Pokrivaju širok raspon usluga kao što su održavanje bazena i vrtova, održavanje vodoinstalacija, usluge raznih popravaka, čišćenja i usluge daljnjeg najma.